Behöver du ett riktigt bra glidelement?

Behöver du bra glidelement så är Lagermetall ett företag du ska vända dig till. De har ett bra glidelement som kan passa de behov just du har. Ett glidlager är en viktig komponent i ett mekaniskt system. Det ser till så att det kan bli rörelse mellan två ytor med minimal friktion. Det är inte ovanligt att ha denna typ av komponent inom en mängd olika applikationer och industrier. Hos Lagermetall hittar du bland annat:

  • Bronslager
  • Flänslager
  • Självsmörjande glidlager

Glidlager används för att minska friktionen mellan två ytor som rör sig mot varandra. De kan vara tillverkade av en mängd olika material. Dessutom kan de utformas för att passa en rad olika applikationer och miljöer. En bra fördel är att de kan hantera höga belastningar samtidigt som de erbjuder låg friktion.

Satsa på ett bra glidlager

Hos Lagermetall hittar du olika glidelement och glidlager. Dessa kan användas så att det blir en minskad friktion mellan två ytor som rör sig mot varandra. De består av en yta som roterar eller glider mot en annan yta, med hjälp av en smörjande substans som olja eller fett för att minska friktionen. De olika glidlager som finns att hitta hos Lagermetall är av hög kvalitet. Sedan kan du även få dem som du behöver ha dem, efter egna ritningar. Du kan även hitta mer än 2500 dimensioner i deras lager. Utöver dessa produkter så har Lagermetall även annat bra du kan ha nytta av. Bland annat erbjuder de bronsämnen och bronslegeringar. Du kan läsa mer om detta företag och deras produkter på deras hemsida.