Regler & Villkor

Villkor

Behöver du mer hjälp? Vi har svaren.

RepairPoint AB Villkor & info

• Ingen återbetalning, endast bytesrätt inom 7 dagar, serviceavgift utgår.

• Trasiga eller spruckna skärmar täcks inte av garantin, all typ av reparationstjänster. utförda på enheten kan upphäva garantin från tillverkaren, såvida vi inte hävdar att garantin täcker.

• Reparationer utförda kan ej återställa tillverkarens garanti, såvida vi inte hävdar att garantin täcker.

• Ingen garanti utgår på vattenskadad enhet och reparationer utförda av någon annan än RepairPoint.

• 90 dagar garanti på reparationer utförda av RepairPoint, garantin täcker ej att det har skett en olycka efter att du har mottagit varan, att du har vanvårdat varan och använt den på ett onormalt sätt.

• Ingen garanti utgår på varor ej köpta på RepairPoint när installation och reparation utförs.

• Serviceavgift utgår på ångerrätt av installation på enheten.

• Skydda din information och spara all data innan du lämnar in din enhet för service, RepairPoint ansvarar ej för förlorade data.

• Återställning och uppdatering av mjukvaran kan förekomma i samband av reparation av enheten. Det är viktigt att du som kund sparar all data på enheten. RepairPoint är ej ansvarig för förlorade data, såvida vi ej hävdar annat.

• Ingen återbetalning eller ångerrätt vid specialorder.

• Leveranstid för specialorder är ca 1- 4 veckor, beroende på leverantör.

SveaEkonomi villkorstext för tjänsten Faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av RepairPoint AB överlåtna till Svea Ekonomi AB. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

SveaEkonomi villkorstext för tjänsten Delbetala

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Har du några frågor så kan du ringa 08 – 514 931 13 för närmare information. Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.