Om oss

About Us

RepairPoint AB är en oberoende specialist inom Mobiltelefoner, Datorer, Surfplattor (iPhone, iPad, Macbook, Samsung Galaxy, HTC, Sony, LG,Microsoft .....) reparations företag i Stockholm. Företaget grundades för att erbjuda en trevlig, pålitlig och kostnadseffektiv lösning för att reparera din Enhet, Vi är experter på nästan alla typer av mobiltelefoner, datorer och surfplattor.

Varför RepairPoint AB?

Våra hängivna reparationsteam vet hur viktiga iPhones och iPads är till sina ägare och vi behandlar varje enhet som det är vår egen. & Nbsp; Vårt mål är att reparera din iPhone, iPad eller iPod så snabbt och med så lite stress för dig som möjligt. Vi är dedikerade till kundservice och kommer att hålla er informerade under varje steg i reparationsprocessen .

Vi har arbetat fram ett avundsvärt rykte inom reparationsindustrin.

Vi håller en hög kundbetjäningsnivå och kvalitet på servicen. Vi reparerar även enheterna snabbare än något annat företag – vi reparerar klart nästan alla enheter samma dag som vi får in dem. Vi använder oss av delar av högsta kvalitet från ursprungsleverantörer och våra tekniker har en hög utbildning.