Smidigt med en cellplastskärare

En cellplastskärare kan vara bra att ha om du ska skära cellplast eller frigolit med mera. Du kan hitta cellplastskärare hos RC Holm. Inom bygg och konstruktionsindustrin är det vanligt att använda sig av cellplast. Den kan användas som isolering så väl som den fungerar bra som förpackningsmaterial.

Idag finns det cellplastskärare i många olika former och storlekar. En vanlig typ är den som är värmebaserad. Då har den en tråd eller ett blad som hettas upp med hjälp av elektricitet. Det så att den kan mer eller mindre smälta igenom plasten på bra sätt. Det gör det enkelt att kunna skära cellplasten i olika former och olika storlekar.

Andra typer av cellplastskärare

Utöver den cellplastskärare vi nyss nämnde så finns det även andra. En variant är den som kallas för ”hot knife”. Det är då en enhet som man håller i handen. Även denna skär med hjälp av värme och passar bra för mindre projekt eller om det ska göras justeringar av cellplasten.

Sedan finns det även CNC-cellplastskärare för större projekt. Då är det en datorstyrd process som ser till att skära eller forma plasten på rätt sätt.

Hitta rätt cellplastskärare för dig

Hos RC Holm finns det idag flera olika cellplastskärare att välja på samt även smarta tillbehör. Det finns blad för den samt att du även kan hitta cellplastskärarbord. Du kan också hitta glödtråd och andra bra tillbehör.

Hos RC Holm kan du även hitta en hel del annat för olika byggprojekt samt att de även har mycket annat. Kika gärna in på deras hemsida för att se hela deras sortiment.